0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Jij krijgt energie van technische installaties en levert graag mooie resultaten. Je bent op zoek naar een baan in een klein professioneel bedrijf waar je als Installatiemonteur Elektrotechniek een belangrijke schakel bent binnen een enthousiast deskundig en team. Ook ben je leergierig en werk je nauwkeurig.
Werk je graag aan het realiseren en onderhouden van betrouwbare en slimme elektrotechnische oplossingen bij zowel zakelijke als particuliere klanten?

Word dan INSTALLATIEMONTEUR ELEKTROTECHNIEK bij Technisch Bureau Visser in Poortvliet.

DIT GA JE DOEN

Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de installatie.Jouw werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Voor de klant ben jij het gezicht van Technisch Bureau Visser.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

 • Je hebt een mbo-opleiding installatietechniek gevolgd of hierin ervaring opgedaan
 • Je beschikt over een rijbewijs B (of gaat deze binnen afzienbare termijn halen)
 • Je hebt enkele jaren ervaring als elektromonteur (is een pré)
 • Je hebt je VCA of bent bereid dit te behalen
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden
 • Je bent collegiaal en werkt graag samen

WIJ BIEDEN JOU

 • Een uitdagende en leerzame functie
 • Een fulltime dienstverband (38 uur) met een goed salaris
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • 20 leuke enthousiaste collega’s
 • Korte reistijden
 • Ruimte voor jouw bevindingen en ideeën
 • Vak gerelateerde opleiding en training op maat voor jou
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie

OVER TECHNISCH BUREAU VISSER

Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en dit jaar al 55 jaar actief als installatiebedrijf. We zijn gevestigd in Poortvliet en werken voor klanten op het eiland Tholen en in de nabije omgeving van West-Brabant en Zeeland. De diversiteit aan klanten en projecten maakt ons werk extra boeiend en uitdagend. Technisch Bureau Visser heeft de ambitie de komende jaren te groeien.

WIL JIJ SAMEN MET ONS VOORUIT? WORD INSTALLATIEMONTEUR ELEKTROTECHNIEK!

Technisch Bureau Visser bied je een uitdagende baan in een leuk bedrijf met een fijne sfeer. Word jij onze nieuwe collega? Stuur direct een email met jouw CV en motivatie met behulp van onderstaande knop ‘Solliciteer direct’’. Wij kijken uit naar je bericht!

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen