0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Jij kunt het overzicht bewaren bij woningbouw- en utiliteitsprojecten en stuurt graag mensen aan. Je bent op zoek naar een baan in een klein professioneel bedrijf waar je als Meewerkend Voorman/vrouw Elektrotechniek een belangrijke schakel bent binnen een enthousiast deskundig en team. Je krijgt energie van het leveren van mooie resultaten met je team. Ook ben je goed in het afstemmen van werkzaamheden met andere bouwpartners.
Werk je graag aan het realiseren en onderhouden van betrouwbare en slimme elektrotechnische oplossingen bij zowel zakelijke als particuliere klanten?

Word dan MEEWERKEND VOORMAN ELEKTROTECHNIEK bij Technisch Bureau Visser in Poortvliet.

DIT GA JE DOEN

Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrekt jouw team met de benodigde materialen naar het eerste project. Je verkent de situatie, controleert de veiligheid en stemt de werkzaamheden en planning af met de andere bouwpartners. Je instrueert je collega-monteurs en onderaannemers. Jullie gaan aan de slag met de installatie. Je draagt zorg voor de materiaalvoorziening op de bouwlocatie en houdt de revisie bij. Jullie werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Je onderhoud structureel contact met de werkvoorbereider en bedrijfsleider.
Voor de klant en veel collega’s ben jij het gezicht van Technisch Bureau Visser.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

 • Je hebt een mbo-opleiding niveau 4 Elektrotechniek afgerond
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in deze functie
 • Je bent zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen
 • Je hebt je VCA-Vol of bent bereid dit te behalen
 • ILS1 (is een pré)

WIJ BIEDEN JOU

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Een fulltime dienstverband (38 uur) met een goed salaris
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • 20 leuke enthousiaste collega’s
 • Korte reistijden
 • Ruimte voor jouw bevindingen en ideeën
 • Vak gerelateerde opleiding en training op maat voor jou
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie

OVER TECHNISCH BUREAU VISSER

Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en dit jaar al 55 jaar actief als installatiebedrijf. We zijn gevestigd in Poortvliet en werken voor klanten op het eiland Tholen en in de nabije omgeving van West-Brabant en Zeeland. De diversiteit aan klanten en projecten maakt ons werk extra boeiend en uitdagend. Technisch Bureau Visser heeft de ambitie de komende jaren te groeien.


WIL JIJ SAMEN MET ONS VOORUIT? WORD MEEWERKEND VOORMAN ELEKTROTECHNIEK!

Technisch Bureau Visser bied je een uitdagende baan in een leuk bedrijf met een fijne sfeer. Word jij onze nieuwe collega? Stuur direct een email met jouw CV en motivatie met behulp van onderstaande knop ‘Solliciteer direct’’. Wij kijken uit naar je bericht!

 

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen