0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl
Wij werken als aannemingsbedrijf al meer dan 20 jaar met Technisch Bureau Visser. Als installateur werken zij met groot regelmaat op onze nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Zo verzorgt Visser bijvoorbeeld op dit moment de realisatie van alle technische installaties voor de nieuwbouw van 13 woningen. Dan werk je intensief met elkaar samen.

Wij vinden de samenwerking met Visser erg prettig en constructief. Visser is voor ons een betrouwbaar kwalitatief goed bedrijf. Werkzaamheden worden volgens verwachting uitgevoerd en de communicatie verloopt zowel op de bouwplaats als op kantoor goed.
De orde en netheid op de bouwplaats is uitstekend. Ook staat Visser open voor het aanpakken van mogelijke verbeteringen.

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen