0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Technisch Bureau Visser is al 15 jaar onze installateur voor alle water- en warmtevoorzieningen op onze vestiging in Tholen. Op deze vestiging vindt in vier verschillende hallen de opslag en overslag plaats van meubelen voor de nationale en internationale markt.

Eind 2018 – begin 2019 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden en is er bij HABUFA in Tholen een nieuwe hal gebouwd. Visser heeft ook voor deze nieuwbouw de technische installaties op het gebied van water en warmte aangelegd en geïnstalleerd.

Wij kennen Technisch Bureau Visser als een betrouwbare partner, die eerlijk advies geeft en snelle hulp biedt bij storingen. De kwaliteit van het werk is goed en de installatiemonteurs werken oplossingsgericht en op een nette manier. Wij kennen de installatiemonteurs van Visser die hier komen en de monteurs zijn goed bekend met onze gebouwen en onze installaties. We werken met elkaar en niet tegen elkaar.

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen