0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Je vervult graag een waardevolle plek in een betekenisvol bedrijf met informele sfeer. Jij bewaart het overzicht bij woningbouw- en utiliteitsprojecten en stuurt graag mensen aan. Je maakt zowel onderdeel uit van het team van monteurs als van het bedrijfsleiding team.

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Onze klanten bevinden zich voor 80% in de zakelijke sector en 20% in de particuliere sector.

Iedere week neem je deel aan het planningsoverleg waarin je samen met de directeur, bedrijfsleider, werkvoorbereider en meewerkend voorman installaties de lopende en nieuwe projecten bespreekt. Jullie kijken hier samen naar hoe de lopende projecten het beste bemand kunnen worden. Ook stemmen jullie samen bijzonderheden af en helpen jullie elkaar met eventuele vraagstukken. De communicatielijnen zijn kort en er wordt informeel en professioneel met elkaar samengewerkt.

DIT GA JE DOEN

Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrekt jouw team met de benodigde materialen naar het eerste project. Je verkent de situatie, controleert de veiligheid en stemt de werkzaamheden en planning af met de andere bouwpartners. Je instrueert je collega-monteurs en onderaannemers. Jullie gaan aan de slag met de elektrotechnische installaties. Je draagt zorg voor de materiaalvoorziening op de bouwlocatie en houdt de revisie bij. Jullie werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Je onderhoud structureel contact met de werkvoorbereider en bedrijfsleider.
Voor de klant en veel collega’s ben jij het gezicht van Technisch Bureau Visser.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

 • Je bent zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je houd er van het beste uit andere mensen te halen
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt je VCA-Vol of bent bereid dit te behalen

Je beschikt, bij voorkeur, over een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 Elektrotechniek.

We vinden het fijn als je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie, maar als dit niet het geval is, ben jij bereid jezelf bij ons te ontwikkelen. Hiervoor stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

WIJ BIEDEN JOU

 • Een 38-urige werkweek met 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Een salaris van €3.000,00 tot €3.400,00 per maand
 • Een PMT pensioenregeling conform CAO
 • Een bedrijfswagen, telefoon en laptop
 • Een goede set gereedschap, werkkleding en PBM’s
 • Professionalsering op maat voor jou

WIL JIJ SAMEN MET ONS VOORUIT?

We geven je graag meer informatie over wat we te bieden hebben in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We beantwoorden graag je vragen en jij proeft meteen de prettige werksfeer in ons team.

We wachten op jouw bericht! Solliciteer direct!

 

Neem ook een kijkje op onze pagina ‘Werken bij’ om een goede indruk te krijgen van wat het voor jou betekent om bij Visser te werken!

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen