0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl
Jij vervult graag een belangrijke en centrale rol in een betekenisvol bedrijf met informele sfeer. Onze succesvolle projecten beginnen bij jouw goede werkvoorbereiding! En bij de afronding van het project ben jij nog steeds betrokken.

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Onze klanten bevinden zich voor 80% in de zakelijke sector en 20% in de particuliere sector.

Op kantoor werk je nauw samen met de directeur, bedrijfsleider en werkvoorbereider / tekenaar (E/W). Onze communicatielijnen zijn kort en we werken graag informeel en professioneel met elkaar samen. Iedere week vindt er planningsoverleg plaats waar ook de meewerkend voormannen aanschuiven. Jullie kijken hier samen naar hoe de lopende projecten het beste bemand kunnen worden. Ook stemmen jullie samen bijzonderheden af en helpen jullie elkaar met eventuele vraagstukken.

 

 

DIT GA JE DOEN

Je bereid de inkoop en uitbesteding van projecten voor en maakt de technische omschrijvingen en tekeningen. Je verzorgt de calculaties en maakt offertes voor onze klanten. Je onderhoud contact met de leveranciers en verzorgt de materiaalvoorziening.

Onze elektramonteurs en installatiemonteurs gaan aan de slag met de gegevens die jij ze verstrekt. Je onderhoud contact met de meewerkend voormannen en/of met de desbetreffende monteur(s).

Je bent betrokken bij de continue ontwikkeling van de organisatie. Je brengt jouw ideeën en voorstellen naar voren en we gaan hier graag mee aan de slag! Je neemt deel aan onze periodieke teambijeenkomsten waar we relevante thema’s met elkaar behandelen en samen terug- en vooruitblikken op ons werk. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige borrel en een hapje.


DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

 • Je verdiept je graag in de werkelijke klantwens
 • Je werkt planmatig en gestructureerd. Ervaring met Syntess Atrium is een pré, geen must)
 • Je bent in staat problemen efficiënt op te lossen en kunt snel schakelen
 • Je organiseert en coördineert graag
 • Je beschikt over een VCA-Vol certificaat, of bent bereid deze te halen

Je beschikt over gedegen vakkennis van installatietechniek en elektrotechniek of tenminste van één van deze disciplines. Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde Mbo of Hbo-opleiding.

We vinden het fijn als je 3 tot 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie, maar als dit niet het geval is, ben jij bereid jezelf bij ons te ontwikkelen. Hiervoor stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

 

WIJ BIEDEN JOU

 • Een belangrijke rol in ons bedrijf
 • Een 38-urige werkweek met 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Een salaris van €3.000,00 tot €3.500,00 per maand
 • Een PMT pensioenregeling conform CAO
 • Professionalsering op maat voor jou
 • Een bedrijfswagen, telefoon, laptop en PBM’s

WIL JIJ SAMEN MET ONS VOORUIT?
We geven je graag meer informatie over wat we te bieden hebben in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We beantwoorden graag je vragen en jij proeft meteen de prettige werksfeer in ons team.

We wachten op jouw bericht! Solliciteer direct!

 

Neem ook een kijkje op onze pagina ‘Werken bij’ om een goede indruk te krijgen van wat het voor jou betekent om bij Visser te werken!

 

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen