0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Dat jij alles op alles zet om jouw collega E-monteurs goed te laten functioneren op projecten vinden wij bewonderingswaardig. Als Meewerkend Voorman is jouw rol als meewerkend leidinggevende erg belangrijk.
Als Meewerkend Voorman bestaat jouw functie echter uit meerdere rollen met ieder eigen aandachtsgebieden.

Leidinggevende rol:
Je stuurt jouw collega’s aan, en werkt zelf mee, bij de voorbereiding en realisatie van uitdagende woningbouw- en utiliteitsprojecten. Je helpt de E-monteurs bij hun groei in functie en zelfstandigheid, én durft ze ook aan te spreken wanneer bijsturing gewenst is. Samen met je HRM-collega voer je tweejaarlijkse gesprekken met iedere individuele E-monteur. In deze gesprekken worden persoonlijke ambitie, doelstellingen, opleiding en afspraken besproken.

Beheersende rol:
Je bewaakt de voortgang op de projecten en communiceert hier effectief over met je collega’s, bouwpartners de opdrachtgever. Je neemt wekelijks deel aan het interne projectenoverleg waar de actuele voortgang, planning, knelpunten en kansen besproken worden. Maandelijks vindt er een toolbox meeting plaats waarin met alle E&W monteurs het onderwerp veiligheid en andere relevante thema’s behandeld worden. Samen met de Meewerkend Voorman W en je HRM-collega bereidt je deze voor.

Vaktechnische rol:
Je draagt, als expert op het gebied van elektrotechniek, verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de op te leveren elektrotechnische installaties. Jouw vakkennis en werkervaring binnen de elektrotechniek wordt erg gewaardeerd door jouw collega’s. Op constructieve manier breng je deze kennis en kunde in zodat het bijdraagt aan het aannemen, voorbereiden en uitvoeren van nieuwe projecten. Jij en jouw collega-monteurs houden hun vakkennis actueel door het volgen van gerichte training- en opleiding.

Samenwerkende rol:
Als Meewerkend Voorman werk je graag samen met anderen. Zowel met partners van andere disciplines op de bouwplaats als met je eigen collega’s. Jullie versterken elkaar in het werk en benutten elkaars kwaliteiten.
Net als jij jouw collega’s helpt om hun rol goed te vervullen, helpen jouw collega’s jou om de rol van Meewerkend Voorman goed in te kunnen vullen. Je wordt in jouw werk ondersteunt door jouw collega’s van de werkvoorbereiding, bedrijfsleiding en HRM.

Ontwikkelende rol:
Naast jouw leidinggevende en vaktechnische rol, betrekken we jou ook expliciet bij de ontwikkeling van het bedrijf. Dit schrikt jou niet af, sterker nog: dát is waar jij energie van krijgt. Je neemt deel aan relevante brainstorm- of scrumsessies waar we organisatiedoelstellingen bespreken of samen onze werkprocessen optimaliseren.

Wat is vereist?
• Afgeronde MBO 4 opleiding Elektrotechniek (niveau 3 is bespreekbaar)
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
• Verantwoordelijkheidsgevoel voor de op te leveren elektrotechnische installaties
• Klantgerichtheid
• Leidinggevende en communicatieve capaciteiten

Wat krijg je?
• 38-urige werkweek met 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 adv-dagen)
• Salaris van €3.000,00 tot €3.400,00 per maand
• PMT pensioenregeling conform CAO
• Bedrijfswagen, telefoon en laptop
• Persoonlijk budget voor professionalsering
• Goede set gereedschap, werkkleding en PBM’s

Wat betekent werken bij Technisch Bureau Visser voor jou?
• Je gaat met plezier naar je werk en voelt je gewaardeerd
• Je voert regie op je eigen ontwikkeling en wordt hierbij goed geholpen
• Je maakt deel uit van een enthousiast team van 25 collega’s
• Jouw reistijden zijn kort

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich namelijk door de gelijkwaardige manier waarop we met elkaar omgaan en onze korte communicatielijnen. Ook onze collega E- en W-Monteurs werken onderling goed samen en helpen elkaar graag in het werk.
We creëren veel ruimte voor ieders professionalisering en naar jouw ideeën en voorstellen wordt écht geluisterd. Je kunt bij ons jezelf zijn!

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Onze klanten bevinden zich voor 80% in de zakelijke sector en 20% in de particuliere sector.
We werken hoofdzakelijk in omgeving Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen en de nabije omgeving van West-Brabant en Zeeland.

Ben je al nieuwsgierig geworden?
We geven je graag meer informatie over wat we te bieden hebben in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We beantwoorden graag je vragen en jij proeft meteen de prettige werksfeer in ons team. We zien uit naar je bericht!

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen