0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Dat jij alles op alles zet om de werktuigkundige en elektrotechnische installaties van onze particuliere en zakelijke klanten te voorzien van een goede service vinden wij bewonderingswaardig. Als service- en onderhoudsmonteur is jouw deskundigheid, klantgerichtheid en zorgvuldigheid essentieel.

Jouw functie als service- en onderhoudsmonteur bestaat uit meerdere rollen:

 • Vaktechnische rol
 • Persoonlijke rol
 • Samenwerkende rol
 • Ontwikkelende rol

Je geeft deze rollen zelf vorm op een manier die bij jou past.

Vaktechnische rol:

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van werktuigkundige en elektrotechnische installaties bij onze klanten in de woningbouw en utiliteit. Je verricht de periodieke onderhoudswerkzaamheden en verhelpt problemen die optreden bij een storing. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede administratieve afhandeling richting de klant en kantoor.

Je beschikt over een ruime vakkennis op het gebied van warmtepompsystemen, Cv-ketels, elektrische installaties, gas en water. Jouw vakkennis en vaardigheden houd je up-to-date door het volgen van gerichte training- en opleiding.

Persoonlijke rol:

Ieder mens is uniek. Wij vinden het belangrijk om bewuste aandacht te besteden aan jouw functioneren, persoonlijke ambities en doelstellingen. Wanneer jij in je kracht staat, functioneer je het best. We stellen een persoonlijk budget beschikbaar om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Samenwerkende rol:

Over het algemeen ga je alleen op pad en ben jij op dat moment het gezicht van ons bedrijf. Je staat er echter niet alleen voor. Je hebt een collega service- en onderhoudsmonteur waarmee je samen kunt sparren. Je werkt samen met de dames van de administratie die de afspraken inplannen en goed op de hoogte zijn van eventuele bijzonderheden. Ook werk je samen met je collega’s van de werkvoorbereiding die graag de benodigde materialen voor jou bestellen. Samen met je collega installatiemonteurs, elektramonteurs, meewerkend voormannen, HRM en directie vorm je een hecht team.

Ontwikkelende rol:

We betrekken jou ook graag bij het verbeteren van onze werkprocessen. Of jij neemt hiertoe het initiatief. Jij als geen ander ziet mogelijkheden tot verbetering en kansen in het werk. We zijn als team en bedrijf in blijvende ontwikkeling en doen dit graag samen. Ieder vanuit zijn eigen kracht.

Wat is vereist?

 • Je hebt een relevante mbo-opleiding gevolgd op het gebied van werktuigkundige installaties, elektrotechniek of service en onderhoud
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als service- en onderhoudsmonteur in de woning- en utiliteitsbouw
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het op te leveren werk
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je werkt graag samen

Wat krijg je?

 • Een 38-urige werkweek; 40 uur werken met een opbouw van 13 adv dagen
 • 25 vakantiedagen
 • Een salaris van € 2.600,00 tot € 3.200,00 per maand excl. 8% vakantietoeslag
 • Een PMT pensioenregeling conform CAO
 • Een bedrijfswagen, tablet, mobiele telefoon, optimale set gereedschap, werkkleding en PBM’s
 • Persoonlijk budget voor professionalsering


Wat betekent werken bij Technisch Bureau Visser voor jou?

 • Je gaat met plezier naar je werk en voelt je gewaardeerd
 • Je voert regie op je eigen ontwikkeling en wordt hierbij goed geholpen
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team van 25 collega’s
 • Je ervaart voldoende afwisseling en uitdaging in je werk
 • Jouw reistijden zijn bijna altijd kort

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich namelijk door de gelijkwaardige manier waarop we met elkaar omgaan en onze korte communicatielijnen. Ook onze collega E- en W-Monteurs werken onderling goed samen en helpen elkaar graag in het werk.

We creëren veel ruimte voor ieders professionalisering en naar jouw ideeën en voorstellen wordt écht geluisterd. Je kunt bij ons jezelf zijn!

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Onze klanten bevinden zich voor 80% in de zakelijke sector en 20% in de particuliere sector.

We werken hoofdzakelijk in omgeving Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen en de nabije omgeving van West-Brabant en Zeeland.

Ben je al nieuwsgierig geworden?
We geven je graag meer informatie over wat we te bieden hebben in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We beantwoorden graag je vragen en jij proeft meteen de prettige werksfeer in ons team. We zien uit naar je bericht!

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen