0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Dat jij alles op alles zet om kwalitatief hoogwaardige werktuigkundige installaties te realiseren bij onze zakelijke en particuliere klanten vinden wij bewonderingswaardig. Als installatiemonteur is jouw vakdeskundigheid en focus op het te behalen eindresultaat erg belangrijk.

Jouw functie als installatiemonteur bestaat uit meerdere rollen:

 • Vaktechnische rol
 • Persoonlijke rol
 • Samenwerkende rol
 • Begeleidende rol
 • Ontwikkelende rol

Je geeft deze rollen zelf vorm op een manier die bij jou past.

Vaktechnische rol:

Je staat voor het realiseren van vaktechnische kwaliteit op de woningbouw- en utiliteitsprojecten waar jij werkzaam bent. Je installeert werktuigkundige installaties als warmtepompsystemen, Cv-ketels, riolering, gas- en waterleidingen en sanitair. Je werkt zowel samen met collega-monteurs als alleen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Jouw vakkennis en vaardigheden houd je up-to-date door het volgen van training- en opleiding.

Persoonlijke rol:

Ieder mens is uniek. Wij vinden het belangrijk om bewuste aandacht te besteden aan jouw functioneren, persoonlijke ambities en doelstellingen. Wanneer jij in je kracht staat, functioneer je het best. We stellen een persoonlijk budget beschikbaar om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Samenwerkende rol:

Je werkt graag samen met je collega-monteurs op de bouwplaats en collega’s op kantoor. Jullie helpen elkaar waar nodig en stemmen werkzaamheden, voortgang en bijzonderheden goed met elkaar af. Je begint je dag bijna altijd eerst op de zaak waar je eerst projectafstemming hebt en de benodigde materialen verzameld. Voor het onderlinge contact met collega’s is dit echt een pluspunt!

Begeleidende rol:

Als zelfstandig installatiemonteur begeleidt je een leerling-monteur in zijn leerproces en groei naar zelfstandigheid. Je leert ze de kneepjes van het vak én durft ze ook aan te spreken op houding en gedrag. Je wordt hierbij ondersteunt door de meewerkend voorman, HRM en directie.

Ontwikkelende rol:

We betrekken jou ook graag bij het verbeteren van onze werkprocessen. Jij als geen ander ziet mogelijkheden tot verbetering en kansen in het werk. We zijn als team en bedrijf in blijvende ontwikkeling en doen dit graag samen. Ieder vanuit zijn eigen kracht.

Wat is vereist?

 • Je hebt een mbo-opleiding installatietechniek / werktuigkundige installaties gevolgd
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als installatiemonteur in de woning- en utiliteitsbouw
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het op te leveren werk
 • Je beschikt over een rijbewijs B (of gaat deze binnen afzienbare termijn halen)
 • Je werkt graag samen

Wat krijg je?

 • Een 38-urige werkweek; 40 uur werken met een opbouw van 13 adv dagen
 • 25 vakantiedagen
 • Een salaris van €2.600,00 tot €3.200,00 per maand (excl. vakantietoeslag)
 • Een PMT pensioenregeling conform CAO
 • Een bedrijfswagen, mobiele telefoon, optimale set gereedschap, werkkleding en PBM’s
 • Persoonlijk budget voor professionalsering

Wat betekent werken bij Technisch Bureau Visser voor jou?

 • Je gaat met plezier naar je werk en voelt je gewaardeerd
 • Je voert regie op je eigen ontwikkeling en wordt hierbij goed geholpen
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team van 25 collega’s
 • Je ervaart voldoende afwisseling en uitdaging in je werk
 • Jouw reistijden bijna altijd zijn kort

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich namelijk door de gelijkwaardige manier waarop we met elkaar omgaan en onze korte communicatielijnen. Ook onze collega E- en W-Monteurs werken onderling goed samen en helpen elkaar graag in het werk.

We creëren veel ruimte voor ieders professionalisering en naar jouw ideeën en voorstellen wordt écht geluisterd. Je kunt bij ons jezelf zijn!

Als totaalinstallateur realiseren wij alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die voor opdrachtgevers belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en werken. Onze klanten bevinden zich voor 80% in de zakelijke sector en 20% in de particuliere sector.

We werken hoofdzakelijk in omgeving Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen en de nabije omgeving van West-Brabant en Zeeland.

Ben je al nieuwsgierig geworden?
We geven je graag meer informatie over wat we te bieden hebben in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We beantwoorden graag je vragen en jij proeft meteen de prettige werksfeer in ons team. We zien uit naar je bericht!

 

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen