0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Uw totaalinstallateur voor comfortabel wonen en werken

Opdrachtgevers vertellenCollega's vertellen

Wij zijn lid van Techniek Nederland

Technisch Bureau Visser is als installatietechnisch bedrijf lid van Techniek Nederland, voorheen Uneto-VNI.

Als lid van Techniek Nederland zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
We weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch allemaal mogelijk is. Uiteraard werken we altijd volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.    

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Installaties en apparatuur moeten aan hoge eisen voldoen. Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Zaken doen met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

 

Wil jij leren én werken?

Heb jij de ambitie om installatiemonteur of elektromonteur te worden? En direct aan de slag te kunnen?

Door middel van werken (3 à 4 dagen in de week) en leren (1 à 2 dagen in de week) investeer je direct in je toekomst. Je wordt individueel begeleid door een van onze ervaren collega’s en dingen die je op school leert, kun je meteen bij ons in de praktijk uitvoeren.

Wat dit allemaal nog mooier maakt; je krijgt nog betaald ook! 

Technisch Bureau Visser is een erkend leerbedrijf en beschikt over deskundige praktijkopleiders die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de installatietechniek. En uiteraard leren wij ook graag van jou.

Wij investeren graag in jonge mensen in de installatiebranche en doen er alles aan om jouw ontwikkeling te stimuleren en jou te helpen je doel te bereiken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met jouw onderwijsbegeleider.

Als de samenwerking goed bevalt en je diploma is behaald, kun je bij Technisch Bureau Visser als werknemer in dienst treden. Zo heb je naast je diploma, meteen een baan als installatiemonteur of elektromonteur bij een bedrijf dat jou kent en samen met jou vooruit wil.

Wil jij direct starten met het bouwen aan jouw carrière? 

Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van mogelijkheden die bij jou passen!

 

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen