0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Uw totaalinstallateur voor comfortabel wonen en werken

Opdrachtgevers vertellenCollega's vertellen
Technisch Bureau Visser in het nieuws:

Historie Technisch Bureau Visser:

Een winkel in technische benodigdheden (1964)
In 1964 begon Kees Visser, van huis uit elektricien, een winkel aan de Markt in Poortvliet in technische benodigdheden.

Al gauw kwam er een nieuwe werkplaats bij. Met zijn vakmanschap en service bouwde Visser een vaste klantenkring op in het dorp en daarbuiten. Vanwege het succes dreigde het bedrijf aan de Markt uit zijn jasje te groeien, totdat de smederij aan de overkant van de straat kon worden aangekocht. De smederij werd omgetoverd in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats, zodat niets een groei van Technisch Bureau Visser in de weg kon staan.

 

Nieuw bedrijfspand aan de Paasdijkweg (1978)
Medio 1978 werd er door het bedrijfsleven in Poortvliet volop geïnvesteerd in nieuwbouw. In 1979 werd met 12 medewerkers een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Paasdijkweg. Een weg die in korte tijd veranderde in een bedrijventerrein met regionale uitstraling.

Een locatie waar het bedrijf nog steeds gevestigd is.

Hoewel ook Technisch Bureau Visser in de tachtiger jaren met economische tegenwind had te maken, slaagde de onderneming er in om haar marktpositie te behouden.

Wel moest tijdelijk in afgeslankte vorm worden verder gewerkt. Gelukkig was de inzinking van korte duur. De economie trok weer aan en Technisch Bureau Visser profiteerde volop mee.
Dankzij de in het bedrijf verzamelde kennis op het gebied van installatietechnieken en door tijdig in te spelen op de marktontwikkelingen, lukte het Technisch Bureau Visser om een klantenkring in geheel Zuidwest Nederland op te bouwen.

 

Overdracht Technisch Bureau Visser aan AndréVisser (2004)
Het was dan ook een in alle opzichten een gezond bedrijf, met een team van 15 vakbekwame en enthousiaste medewerkers, wat Kees Visser op 1 oktober 2004 aan zijn zoon André overdroeg. André Visser kreeg thuis het installatiewerk met de paplepel ingegoten. Bijna vanzelfsprekend behaalde de jonge Visser zijn MTS-diploma, later aangevuld met specifieke opleidingen op het gebied van alarminstallaties, gas, water en CV.

Om zijn horizon te verbreden trad André Visser aanvankelijk in dienst bij een installatiebedrijf in Tilburg. Hij bekleedde er een kaderfunctie en bouwde een ruime ervaring op met werkvoorbereiding en projectbegeleiding.Expertise die hem goed van pas kwam toen hij terugkeerde in de zaak van zijn vader.

 

Technisch Bureau Visser 50 jaar! (2014)
Op 1 oktober 2014 bestaat Technisch Bureau Visser 50 jaar. Een mijlpaal om trots op te zijn.

 

Overname Technisch Bureau Visser door Ad Duvekot (2018)
Op 1 september 2018 is Technisch Bureau Visser overgenomen door Ad Duvekot. André Visser was al langere tijd op zoek naar een geschikte overnamepartner. Een persoon die het bedrijf in haar huidige vorm waardeert en de belangrijkste waarden van Technisch Bureau Visser van nature omarmt.

Ad Duvekot, uit Tholen, heeft zelf zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering opgedaan binnen de grotere bouw- en installatietechnische ondernemingen van Nederland. Deze kennis en ervaring in combinatie met zijn passie voor het installatietechnisch domein maken hem bijzonder gedreven om samen met alle vertrouwde collega’s van Technisch Bureau Visser te werken aan een vruchtbare toekomst.
Een toekomst waarin de persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid van het bedrijf wordt voortgezet en de focus zal liggen op continuïteit en vernieuwing in lijn met de ontwikkelingen in de markt, milieu en samenleving.

 

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen