0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Uw totaalinstallateur voor comfortabel wonen en werken

Opdrachtgevers vertellenCollega's vertellen

Werken bij Technisch Bureau Visser

We beschikken over een passie met elektro- en installatietechniek én de gedrevenheid om een bedrijf van betekenis te zijn. Voor onze opdrachtgevers, onze partners en voor onszelf.

Wij realiseren, repareren en onderhouden alle elektro- en installatietechnische voorzieningen die belangrijk zijn om comfortabel te kunnen wonen en te kunnen werken. Denk hierbij aan warmte, water, elektra, verlichting, ventilatie en duurzame energie.

Wanneer onze elektramonteurs en installatiemonteurs op hun projectlocaties zijn, werken de collega’s van de werkvoorbereiding, bedrijfsvoering en administratie op kantoor. De directeur, meewerkend voormannen en manager HR- en organisatieontwikkeling verdelen hun tijd over de projecten en kantoor.

 

Wat betekent werken bij Visser voor jou?

  Je gaat met plezier naar je werk!

We gaan als collega’s op een gezellige manier met elkaar om. We zijn bereid elkaar te helpen en staan samen voor de kwaliteit van ons werk. We zijn vakkundig en werken graag aan onze eigen ontwikkeling. Onze communicatielijnen zijn kort en we beschikken over een informele cultuur.

Ons werk als totaalinstallateur is afwisselend en divers. We hebben zowel zakelijke (80%) als particuliere (20%) opdrachtgevers, waardoor onze elektromonteurs en installatiemonteurs zowel in (grote) bedrijfspanden als woningen te vinden zijn. Dit kunnen nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten zijn, maar ook bestaande bouw.

  Je vervult een waardevolle plek in een hecht team!

Iedere collega vervult een waardevolle plek in de organisatie. En samen vormen we één geheel. Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarin we allemaal even belangrijk zijn. Met 25 collega’s vallen wij onder de noemer van ‘klein bedrijf’. We zijn echter groot genoeg om mooie projecten te realiseren en onze organisatie steeds verder te blijven ontwikkelen. En dat geeft energie!

Je werkt in een fijne omgeving!

Ons werkgebied concentreert zich in West-Brabant, met Bergen op Zoom als een van de oudste steden van Nederland, en op het aangrenzende eiland Tholen, net over de grens in provincie Zeeland. Vanaf de A4 de brug over.. en je bent in Zeeland. Een werkgebied waar we erg blij mee zijn!

Want werken in Zeeland biedt een aantal voordelen. Vanuit de auto op weg naar een klant, geniet je van het trage landschap dat aan je ogen voorbij glijdt. Oude dijkjes, molens, boerenhoeves, lieve dorpjes duiken erin op. Rust en ruimte. Alles glijdt hier van je af. Je bent er even helemaal uit. En, je staat hier nooit in de file!

Ook werken wij met regelmaat en veel plezier in (de omgeving van) Steenbergen en Halsteren.

Word jij hier ook blij van?
Neem contact met ons op! We lichten je graag verder toe wat we voor je kunnen betekenen.

Monteur installatietechniek (W)

Een mooie baan voor jou! Een baan met veel afwisselende werkzaamheden, eigen verantwoordelijkheden, een persoonlijke benadering en leuke collega’s! En dan ook nog eens korte reistijden! Wij werken namelijk hoofdzakelijk in de omgeving van Tholen, Halsteren, Bergen op...

Lees meer

Elektramonteur

Jij krijgt energie van technische installaties en levert graag mooie resultaten. Je bent op zoek naar een baan in een klein professioneel bedrijf waar je als elektramonteur een belangrijke schakel bent binnen een enthousiast deskundig en team. Ook ben je leergierig en...

Lees meer
Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen