0166-61 26 50 info@visserpoortvliet.nl

Vakkundig, betrokken & dichtbij

Wij zijn VisserVoor wie wij werken

Overweegt u de aanschaf en installatie van een zonneboiler?

Een zonneboiler is een geweldig product, maar ook een flinke investering. Een investering waar u lang plezier van wilt hebben. Maar u wilt ook zeker weten dat u de goede keuze hebt gemaakt. Daarom hechten wij veel waarde aan een goed advies voorafgaand de installatie.

Om een goed werkende installatie te kiezen die u maximaal rendement geeft, denken wij graag met u mee bij de beantwoording van de volgende vragen:

  • Is uw dak wel geschikt?
  • Is een zonneboiler wel de juiste keuze voor uw specifieke geval?
  • Is er ruimte in de woning of bedrijfspand voor een boilervat?
  • Wat voor type past het beste bij uw gezins- of bedrijfssituatie?
  • Wilt u ook uw wasmachine erop aansluiten?
  • Hoe zit het met subsidies?

Wilt u meer weten over de aanschaf en installatie van een zonneboiler in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Rendement zonneboiler
Een derde van uw gasverbruik gebruikt u voor het verwarmen van tapwater. Een zonneboiler bespaart hierop de helft. U kunt dus zelf uitrekenen wat u aan gas kunt besparen. De stijgende gasprijzen (afgelopen jaren 8% per jaar) zijn temeer een reden om te kiezen voor een zonneboiler. U bespaart met een simpele zonneboiler al rond de 250m3 gas. Daarnaast werkt het ook comfort verhogend, aangezien u snel over warm water kunt beschikken op meerdere plaatsen in uw woning of bedrijfspand.

 

Technisch Bureau Visser B.V.

info@nullvisserpoortvliet.nl
0166-61 26 50

Call Now Button
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
offerte en informatie aanvragen